Na meer dan twintig jaar in het onderwijs te hebben gewerkt, voelde ik dat het tijd werd om mijn hart te volgen...
Al van jongs af aan vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, vaak was ik aan het tekenen, schilderen of bezig met het ontwerpen van grafische letters. En toen ik op mezelf ben gaan wonen is daar de passie voor interieur bijgekomen!


Na vele klussen bij vrienden en familie te hebben aangepakt, wilde ik meer verdieping en kennis opdoen en ben de opleiding interieurstyling gaan volgen. Ik wist het al, maar tijdens deze opleiding werd het bevestigd, ik wilde hier mijn werk van maken!


Vaak vind je mij in de natuur, hier kan ik heerlijk struinen, de rust en het groen inspireren mij. Ook haal ik mijn inspiraties uit de reizen die ik samen met mijn man of met mijn gezin maak.
Mijn kracht is snel te voelen wat de klant wil en ik vind het heerlijk om samen met de klant van een huis een warm en gezellig thuis te maken!

 

Ik ben gek op mijn lieve man Jorg,  die tevens een adviserende en ondersteunende rol binnen de organisatie heeft, en samen met onze dochters Elle en Isis wonen we in Assen op 5 minuten lopen van het centrum en het bos.


Graag help ik jou verder, met alles omtrent interieur binnen én om het huis, het maakt niet uit of je al ideeën hebt of dat je graag op weg geholpen wilt worden, ik sta voor je klaar! 

Lieve groet,

Isabel 

 

Altijd raak!