Contactgegevens:

Diego&Ko

Isabel de Diego
Venestraat 145B
9402 GL Assen

Email = info@diegoko.nl
Telefoon = +31643064505  

KvK: 74477331
BTW: NL002154007B42

Reactie plaatsen

Reacties

Martin en Romy
3 jaar geleden

Wat kunnen we nog meer met onze woonkamer doen?

Wij kwamen er zelf niet uit doordat je continu terugvalt op je bestaande beeldvorming. Vervolgens hebben we Isabel benaderd voor het maken van een afspraak en haar kijk en visie op de woonkamer. Tijdens ons gesprek gaven we aan dat we onze woonkamer warm, gezellig en functioneel ingericht wilden hebben.
Tijdens onze tweede afspraak bij ons thuis kwam Isabel met een compleet advies. Ze presenteerde het moodboard en had allerlei staaltjes meegenomen. De moodboard was heel duidelijk en overzichtelijk en voorzien van ideeën waar we zelf niet aan hadden gedacht. Isabel werkt erg ‘out of de box’ en neemt hierin zeker de wensen van de klant mee.
In de bijgevoegde shopping lijst staat dan ook waar we de spullen konden aanschaffen en vervolgens bestellen.
Wij zijn erg tevreden, Isabel heeft ons goed geholpen om onze woning een warm rust en gezellig geheel te maken.

Cornelia
4 jaar geleden

Isabel heeft onze woonkamer omgetovert tot een geweldig mooi en gezellig gebeuren! ZI blij mee. Een absolute aanrader! Binnenkort laten we haar nog een deel van het huis onder handen nemen. Heb er alle vertrouwen in dat ook dat weer een plaatje wordt! Bedankt Isabel

Petra
4 jaar geleden

Isabel heeft een perfecte mix gemaakt van twee totaal verschillende voorkeuren voor stijl en kleur tot één mooi samenhangend geheel, zonder dat mijn man en ik compromissen hebben hoeven sluiten ; ons huis is ons thuis geworden! Ze voelde precies aan wat we beiden wilden ( en wat niet) en heeft met een vakkundig uitgewerkt plan (en geduld) de verschillende ruimten in ons huis weten te verbinden door middel van kleur, stijl en accessoires. Chapeau Isabel, dankjewel!! Alle goeds, Petra

Margaretha Kuipers
5 jaar geleden

De workshop moodboards maken is een aanrader!! Het was een hele gezellige ochtend, we hebben allemaal in onze eigen stijl een moodboard gemaakt. Het meedenken en de goede tips van Isabel zorgen voor veel nieuwe inspiratie. Daarnaast is ze super lief en heeft veel aandacht voor je en de ideeën die je hebt. Als je een nieuwe interieur zoekt zou ik zeker Isabel vragen om te komen helpen!

Femke
6 jaar geleden

Met heel veel plezier heb ik de workshop moodboards maken gevolgd. Het was een hele gezellige middag en zelfs nu, een aantal maanden later, merkte ik dat ik bij de inrichting van onze logeerkamer weer even terug greep naar wat Isabel mij had geleerd waardoor de kamer nu helemaal naar mijn zin in is!! Plus haar huis is ook een geweldige inspiratiebron tijdens de workshops! Als ik ooit mijn huis laat inrichten dan wordt dat door Diegoko gedaan!

Jelly Bijstra
6 jaar geleden

Isabel, bedankt voor de ontzettend leuke workshop!
Je bent warm, enthousiast, toegankelijk en leerde ons met andere ogen naar een interieur te kijken en met jouw creatieve ideeën en tips heb je me goed op weg geholpen.