Home » Contact

Contactgegevens:

Diego&Ko

Isabel de Diego
Venestraat 145B
9402 GL Assen

Email = info@diegoko.nl
Telefoon = +31643064505

KvK: 74477331
BTW: NL002154007B42

Reactie plaatsen

Reacties

Martin en Romy
een jaar geleden

Wat kunnen we nog meer met onze woonkamer doen?

Wij kwamen er zelf niet uit doordat je continu terugvalt op je bestaande beeldvorming. Vervolgens hebben we Isabel benaderd voor het maken van een afspraak en haar kijk en visie op de woonkamer. Tijdens ons gesprek gaven we aan dat we onze woonkamer warm, gezellig en functioneel ingericht wilden hebben.
Tijdens onze tweede afspraak bij ons thuis kwam Isabel met een compleet advies. Ze presenteerde het moodboard en had allerlei staaltjes meegenomen. De moodboard was heel duidelijk en overzichtelijk en voorzien van ideeën waar we zelf niet aan hadden gedacht. Isabel werkt erg ‘out of de box’ en neemt hierin zeker de wensen van de klant mee.
In de bijgevoegde shopping lijst staat dan ook waar we de spullen konden aanschaffen en vervolgens bestellen.
Wij zijn erg tevreden, Isabel heeft ons goed geholpen om onze woning een warm rust en gezellig geheel te maken.

Cornelia
2 jaar geleden

Isabel heeft onze woonkamer omgetovert tot een geweldig mooi en gezellig gebeuren! ZI blij mee. Een absolute aanrader! Binnenkort laten we haar nog een deel van het huis onder handen nemen. Heb er alle vertrouwen in dat ook dat weer een plaatje wordt! Bedankt Isabel

Petra
2 jaar geleden

Isabel heeft een perfecte mix gemaakt van twee totaal verschillende voorkeuren voor stijl en kleur tot één mooi samenhangend geheel, zonder dat mijn man en ik compromissen hebben hoeven sluiten ; ons huis is ons thuis geworden! Ze voelde precies aan wat we beiden wilden ( en wat niet) en heeft met een vakkundig uitgewerkt plan (en geduld) de verschillende ruimten in ons huis weten te verbinden door middel van kleur, stijl en accessoires. Chapeau Isabel, dankjewel!! Alle goeds, Petra

Margaretha Kuipers
3 jaar geleden

De workshop moodboards maken is een aanrader!! Het was een hele gezellige ochtend, we hebben allemaal in onze eigen stijl een moodboard gemaakt. Het meedenken en de goede tips van Isabel zorgen voor veel nieuwe inspiratie. Daarnaast is ze super lief en heeft veel aandacht voor je en de ideeën die je hebt. Als je een nieuwe interieur zoekt zou ik zeker Isabel vragen om te komen helpen!

Femke
3 jaar geleden

Met heel veel plezier heb ik de workshop moodboards maken gevolgd. Het was een hele gezellige middag en zelfs nu, een aantal maanden later, merkte ik dat ik bij de inrichting van onze logeerkamer weer even terug greep naar wat Isabel mij had geleerd waardoor de kamer nu helemaal naar mijn zin in is!! Plus haar huis is ook een geweldige inspiratiebron tijdens de workshops! Als ik ooit mijn huis laat inrichten dan wordt dat door Diegoko gedaan!

Jelly Bijstra
3 jaar geleden

Isabel, bedankt voor de ontzettend leuke workshop!
Je bent warm, enthousiast, toegankelijk en leerde ons met andere ogen naar een interieur te kijken en met jouw creatieve ideeën en tips heb je me goed op weg geholpen.

Aafke Komdeur
3 jaar geleden

Fijne workshop "moodboard maken" gevolgd bij Isabel. Zij is zeer professioneel en denk mee in de richting die bij jou past. Al mijn interieur anders moet, zal ik zeker Isabel voor advies vragen.

Melanie
3 jaar geleden

Hoi Isabel toen je bij mij binnen kwam had ik gelijk een goed gevoel. We zijn samen door het huis gelopen en ik heb veel kunnen vragen en veel advies van je gekregen. Ik ga aan de slag met de ideeën en tips! Ik vond het een heel prettig bezoek. Lieve groet Melanie Lendekamp

Ell
3 jaar geleden

Lieve Isabel,

Heb echt veel plezier mogen beleven tijdens de workshop Moodboard maken. Super gezellig, keurig verzorgt, veel geleerd en boordevol tips! Een aanrader om te doen.

Mooie website en ga je zeker aanbevelen bij familie en vrienden, al was het maar om kennis te maken met jou!

Hester van Heukelum
3 jaar geleden

Al jaren wilde wilden wij onze woonkamer veranderen maar kwamen daar niet uit met de in onze ogen beperkte ruimte. Toen hebben we Isabel de volledige vrije hand gegeven om onze woonkamer een metamorfose te geven in de stijl die bij ons past. Er kwam een prachtig plan op tafel en wij hoefden alleen nog maar te verven, spullen aan te schaffen en neerzet zetten. Het resultaat was verbluffend! Een totaal andere , mooie, gezellige woonkamer hebben we nu waar we nog elke dag van genieten! Ontzettend bedankt voor jullie inspiratie en creatie Isabel en Jorg!

Manon Brouwer
4 jaar geleden

Beste Isabel, bedankt voor je hulp bij het verkoop klaar maken van ons huis. Het is zó mooi geworden dat we nu eigenlijk niet meer willen verhuizen! :-)