Contactgegevens:

Diego&Ko

Isabel de Diego
Venestraat 145B
9402 GL Assen

Email = info@diegoko.nl
Telefoon = +31643064505  

KvK: 74477331
BTW: NL002154007B42

Reactie plaatsen

Reacties

Tomas van der Toolen
een maand geleden

Beste Isabel.

Wij wonen nu zo:n 3 jaar in onze woonboerderij met plezier. Echter in met name onze woonkamer, keuken een beetje een ratjetoe van spulletjes en kleuren ( of gebrek daaraan) we zijn tevens van plan binnen een jaar de keuken te vervangen. Het leuk ons dan ook leuk en ook een goed tijdstip om eens advies in te winnen betreft ons interieur en het wat gezelliger en wat meer harmonie te krijgen in de ruimte. We zouden het leuk vinden om binnekort even contact te hebben om.te zien of je hier iets mee kunt. We wonen een half uurtje van Assen (Donkerbroek). Hoop dat dat geen obstakel is. Met vriendelijke groet, Tomas& Margaret

Sibren Kamstra
3 maanden geleden

Goedenavond Isabel,

Via de zoekfunctie op Google ben ik op je site terecht gekomen. Recent heb ik een (deel van een) woning aangekocht in Beilen. Ik heb het huis gekocht samen met een vriendenstel. Het betreft een compleet gerenoveerde boerderij. De boerderij is opgedeeld in twee delen, en ik mag gaan wonen in het kleine gedeelte dat ook wel het appartement wordt genoemd. Het is een gelijkvloerse aaneenschakeling van kamers waaronder: de woonkamer, de keuken, de badkamer en de slaapkamer. Omdat ik zelf sfeergevoelig ben en een warme inrichting erg kan waarderen, maar ik niet zo goed weet waar te beginnen ben ik op zoek gegaan naar iemand die me hierbij zou kunnen helpen, van A tot Z. Ikzelf ben best creatief maar merk dat ik dingen graag te goed (of in een keer goed) wil doen waardoor alle mogelijkheden me kunnen duizelen. Nu is echter wel de tijd om van start te gaan om één en ander op de rit te krijgen zodat ik, wanneer ik in de nieuwe woning kan (eind mei) direct aan de slag kan met het interieur.

Als ik eens op Pinterest kijk voor creatieve ideeën wordt ik al snel enthousiast. Wellicht dat ik op die manier goed naar je zou kunnen communiceren waar ik een beetje naar op zoek ben. Kernwoorden zijn: Chique, warm, natuurlijk.

Bij mijn vorige huis heb ik het interieur niet echt naar mijn zin gemaakt doordat ik het niet zag zitten. Maar dat heeft er wel voor gezorgd dat ik me niet echt thuis heb gevoeld op die plek. Dit keer start ik met een schone lei, en ik zou het leuk vinden als jij het zou zien zitten me hierbij te helpen.
Op dit moment overbrug ik tijdelijk bij mijn ouders in Olst.

Graag hoor ik van jou de mogelijkheden bij Diego&Ko.

Bij voorbaat hartelijk dank!

Met vriendelijk groet,

Sibren Kamstra (30)

Elisa Pinto Denovaro
4 maanden geleden

Mijn naam is Elisa Pinto Denovaro en in juni krijg ik de sleutels van mijn nieuwbouwappartement in Schiedam. Het is een klein appartement van 62m2 met twee slaapkamers. Ik heb in een studio gewoond van 40m2 en ik neem in principe de spullen mee die ik al heb, en ik koop niet direct heel veel nieuwe dingen. Ik moet nog veel keuzes maken, zoals de kleur voor de muren, wat voor gordijnen ik wil, waar ik de meubels plaats, wat voor meubels ik nog meer wil, enzovoort. Ik vind het zelf heel leuk om veel tijd te besteden aan deze vragen, maar ik merk dat ik een beetje vastzit en ik denk dat jij me hiermee zou kunnen helpen.

José Ubels
9 maanden geleden

Dag Isabel,

Onze woonkamer is echt toe aan een update!
Zouden wij een afspraak met jou kunnen maken?

Hartelijke groet,
Jan en José Ubels

Marianne en Hans
een jaar geleden

Goedenavond, Wij hebben een woonboerderij en willen na 20 jaar de boel eens lekker aanpakken, nieuwe keuken, nieuwe vloer en nieuwe kleuren, misschien wel wat nieuwe meubels. Wij willen heel graag contact met u om ons te adviseren en een plan op te stellen of meer. Ons Telefoon nr is 0599-454578 en 06-20101950 Groetjes Hans en Marianne

Marloes Dubbelaar
een jaar geleden

Beste Isabel,

We zouden graag je hulp en advies willen in ons huis, met name de woonkamer en hal om deze meer naar onze wens en smaak te maken. We dachten aan het advies op maat pakket. Zouden we hiervoor een afspraak kunnen plannen?

Met vriendelijke groet,

Marloes Dubbelaar

Akke van der Veer
2 jaar geleden

Goedemorgen,
Wij zijn ongeveer een jaar geleden verhuisd, hebben een grote verbouwing achter de rug en zijn zoekende naar een mooie inrichting van ons huis. Ik zou graag advies willen inwinnen. Ik zou graag eerst een mondeling advies willen en de kans bestaat dat ik daarna voor een advies op maat ga. Kan dat? En op welke termijn zou dit kunnen? M.v.g. Akke van der Veer, Haulerwijk

Jan en Marjolein
2 jaar geleden

Dag Isabel,

Graag zouden we met je kennismaken! Aankomend jaar gaan we onze woonkamer uitbouwen en we zouden graag uitgebreid advies ontvangen. We hebben de keuken en vloer al wel uitgezocht, maar zouden het heel fijn vinden als een prof mee wil denken met de indeling voor beneden, een lichtplan, nieuwe deur, kleuren, meubels, raambekleding etc. Nu heeft de aannemer pas na de zomer tijd, dus we moeten nog wat geduld hebben, maar toch zouden we het al wel prettig vinden om dit voorjaar wel al plannen uit te denken. Is het een idee om binnenkort eens af te spreken om te kijken of het klikt en om onze vraag te bespreken?

Groet Jan en Marjolein

Leonie Rademaker
3 jaar geleden

Voor onze nieuwe, waar we over een paar maanden de sleutel van krijgen, zijn we op zoek naar een interieurstylist voor verschillende ruimtes. De woning kun je zien op: https://www.funda.nl/koop/kropswolde/huis-42655495-tjalk-25/

We zijn benieuwd naar de mogelijkheden.

Martin en Romy
3 jaar geleden

Wat kunnen we nog meer met onze woonkamer doen?

Wij kwamen er zelf niet uit doordat je continu terugvalt op je bestaande beeldvorming. Vervolgens hebben we Isabel benaderd voor het maken van een afspraak en haar kijk en visie op de woonkamer. Tijdens ons gesprek gaven we aan dat we onze woonkamer warm, gezellig en functioneel ingericht wilden hebben.
Tijdens onze tweede afspraak bij ons thuis kwam Isabel met een compleet advies. Ze presenteerde het moodboard en had allerlei staaltjes meegenomen. De moodboard was heel duidelijk en overzichtelijk en voorzien van ideeën waar we zelf niet aan hadden gedacht. Isabel werkt erg ‘out of de box’ en neemt hierin zeker de wensen van de klant mee.
In de bijgevoegde shopping lijst staat dan ook waar we de spullen konden aanschaffen en vervolgens bestellen.
Wij zijn erg tevreden, Isabel heeft ons goed geholpen om onze woning een warm rust en gezellig geheel te maken.

Cornelia
5 jaar geleden

Isabel heeft onze woonkamer omgetovert tot een geweldig mooi en gezellig gebeuren! ZI blij mee. Een absolute aanrader! Binnenkort laten we haar nog een deel van het huis onder handen nemen. Heb er alle vertrouwen in dat ook dat weer een plaatje wordt! Bedankt Isabel

Petra
5 jaar geleden

Isabel heeft een perfecte mix gemaakt van twee totaal verschillende voorkeuren voor stijl en kleur tot één mooi samenhangend geheel, zonder dat mijn man en ik compromissen hebben hoeven sluiten ; ons huis is ons thuis geworden! Ze voelde precies aan wat we beiden wilden ( en wat niet) en heeft met een vakkundig uitgewerkt plan (en geduld) de verschillende ruimten in ons huis weten te verbinden door middel van kleur, stijl en accessoires. Chapeau Isabel, dankjewel!! Alle goeds, Petra

Margaretha Kuipers
6 jaar geleden

De workshop moodboards maken is een aanrader!! Het was een hele gezellige ochtend, we hebben allemaal in onze eigen stijl een moodboard gemaakt. Het meedenken en de goede tips van Isabel zorgen voor veel nieuwe inspiratie. Daarnaast is ze super lief en heeft veel aandacht voor je en de ideeën die je hebt. Als je een nieuwe interieur zoekt zou ik zeker Isabel vragen om te komen helpen!

Femke
6 jaar geleden

Met heel veel plezier heb ik de workshop moodboards maken gevolgd. Het was een hele gezellige middag en zelfs nu, een aantal maanden later, merkte ik dat ik bij de inrichting van onze logeerkamer weer even terug greep naar wat Isabel mij had geleerd waardoor de kamer nu helemaal naar mijn zin in is!! Plus haar huis is ook een geweldige inspiratiebron tijdens de workshops! Als ik ooit mijn huis laat inrichten dan wordt dat door Diegoko gedaan!

Jelly Bijstra
6 jaar geleden

Isabel, bedankt voor de ontzettend leuke workshop!
Je bent warm, enthousiast, toegankelijk en leerde ons met andere ogen naar een interieur te kijken en met jouw creatieve ideeën en tips heb je me goed op weg geholpen.